februar 2009

Sigrid <3

Sigrid smilt heile ta og va aldri sur ! Eg e så gla i deg søskenbarne mett <3Kommer aldri tel og gløm deg . Du va den vinaste prinsessa på hele jord . 4 år e ho nu . ho har hatt kjæft i overto å...

28.feb.2009

Hei bloggere og bloggleser. Nå har jeg farget og Klipt hår mitt . I dag ska jeg bare slappe av . Q:Hva synes dere om håret mitt ?

25.feb.2009

Er det vits ?

Hei Søtiser . nå er det ingen som leser bloggen min så er det vitsi og blogge ? jeg trur jeg ska slutte og blogge vi dæ ikke kommer flere kommentarer nå !! . så værs så snill og skrive kommentarer !

Outfit

her eg Outfit til i dag

22.feb.2009

Dette er nån bilder fra helga <3Meg og Katrine <3Meg Meg og Sigmund ( det va bare tul ) Meg og Katrine <3

Alexander <3

Ja !! han van, eg heita på han og ho Tone . Eg va på melodigrampri nån dæ va i Bodø .

22.feb.2009

Hei nu har eg og mamma vor på swing , eg så bære på . her e Outfit . Di bldan ser litt rar ut :/Mariavassbotn.blogg.no

21.feb.2009

Hei nu ska jeg snart til byyen mamma og pappa skal danse swing , jeg ska se på . Line er i byen nå . kommer til og legge ut mer bilder når jeg kommer hjem så hade <3xoxo Maria Vassbotn

God natt

God natt blogger og bloggleser <3

Nyt Heder

Filmen

Nå ser jeg Film jeg ser , En Ekstremt Langbeint Film . kommer til og legge et til inlegg i dag :)

Jeg er syk

Hei søtiser i går ble jeg syk , jeg hadde ont i halsen . i dag har jeg hadd ont i halsen,feber,ont i magen,kvalm og svimmel . Her er nån bilder .

Skolen

Hei lesere nu sitter jeg på skolen . vi har kunst og håntverk . jeg sitter på dataen men jeg ska snart male , jeg elsker og male . når jeg kommer hjem skal jeg legge ut noen bilder og kansje jeg ka...

Data fri :(

hei eg har data fri te fredag :( nu ska eg på skjerbrygga . lægg ut bilda seinar

03.feb.2009

Det har snya ! . nå har jeg gjort lekser , drikket milksjeik og sett hotel cæsar og nu ser eg " da damene dro ". Q ska jeg har spørsmålrunde ?

det snør det snør tidelibol

Ja nemlig nu snør det ! . nu har jeg gjort lekser og fått milksjeik ! og så så jeg nettop på hotel cæsar så nu ser jeg " da damene dro " . Q ska jeg ha spørsmål runde ?

Ny header :D

Dette er den nye headeren, som line har laget. http://linevassbotn.blogg.no/Q : Hva syne du om den nue headeren ? :D

Bodø

nu har eg ikke skreve på længe så nu ska eg nu skriv . vi e i bodø nu .Lørdag : For vi tel byen , så møt vi han onkel så vi ikke har møtt på LÆNGE !!. Søndag : Først for vi tel ho Sigrid , så etter...
MariaPettersenVassbotn :D

MariaPettersenVassbotn :D

13, Vestvågøy

Hei.Jeg er en jenta fra stamsund og jeg har hatt mange blogger før men denne holder jeg fast til,og jeg skal skjerpe meg med bloggingen ! Legg meg til som venn og kommenter da blir jeg veldig glad !!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits