Innkjøp og osv

Hei ! Nå har jeg nettop spist.Og sorry for jeg ikke blogget i går, Men det gjorte var : Etter skolen ble jeg med Andrine hjem, vi hoppet litt så gikk vi inn og  laget brownis, til Putte sån er hamsteren til Andrine ( Han hadde bursdag i går et 1) Hurra !! Så når pappaen til Andrine kom hjem laget han nudler og pølser til oss imens var vi ute og hoppet , Jeg greide kne-salto og frontflip. Så når vi hadde spist dro vi til åsen , da kom Martine. Vi skulle på åpningen til teaterfestivalen. Vi møtte ,khemmaratJohann og Mathias der. Så johann og Mathias skulle kjøre litt båt så vi ble med og så på. Etter teaterfestivalen ( johann og mathias hadde drat ) sykklet vi hjem , da så vi Johann og Mathias fiske ! så vi så på lenge.
Martine dro etter vert. Så dro Johann.Så dro Khemmarat .Etter på det dro jeg Andrine og Mathias til Andrine og hoppet.
Mathias ringte Johann. Akkurat når Johann kom måtte Andrine inn, Da gikk vi en tur ? og bare snakket .Så måtte jeg hjem halv ti.

  Khemmarat i  bilde .


I dag !


I dag sto vi opp klokken 7 , da hadde vi bare ett 15 på og årne oss, vi skulle jo til svolvær. Det tok en time ca, da vi var framme dro vi til bupp men de hadde sakt feil dato til oss så det er neste onsdag ! Da sa jeg : jaja da blir det mere tid til shopping.Så Shoppet vi mye ! Når jeg kom hjem så prøvde jeg di og tok bilde. så dro jeg til skolen , den var akkurat ferdig så skulle jeg være i lamme Andrine men hun hadde husarest. då dro jeg og Martine til henne og hoppet. Så dro jeg hjem og spist. ja det har skjedd i dag ! eller ikke helt . Når vi kom hjem fra svolvær kjørt vi til leknes fordi mamma skulle kjøpe noe der. Og når vi var ferdig så vi en hund som gikk over veien og holtd på og bli kjørt over ! Da kom den til oss . så sporte en mann om det var vorres , den hadde vert utenfor der han jobbet . da dro vi til dyrlegen med han ! Det var ikke navn eller sånn skening greis. så kjent di igjenn den hund. så di rengt og sport og dæ va hennes og dæ va dæ , hun kom og henta den så dro vi hjem !


Mamma <3

Innkjøp


Fra kappahl kr. 29,50

to topper for 99 genser kr 149 bukse kr 99 på cubus

ta 3 betal for 2 kr 99 på kappahl

kjole huske ikke ka den kosta fra kappalh

huske ikke . fra kappahl

her e kose gensern og buksa på :D

10 kron før 1 på nille
det var egentlig 1 kjole,en tunika,5sokker igjenn men blogg.no klikka, legg di ut i mårra
ps eg brukt 1000 kron i dag;D
hva synes du ?
- Mpv ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MariaPettersenVassbotn :D

MariaPettersenVassbotn :D

12, Vestvågøy

Hei.Jeg er en jenta fra stamsund og jeg har hatt mange blogger før men denne holder jeg fast til,og jeg skal skjerpe meg med bloggingen ! Legg meg til som venn og kommenter da blir jeg veldig glad !!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits