HeisanHopsan

Hei dere. Nå er det lenge siden jeg har blogget ! men se vor fint Header jeg har fått ! Rebecca laget det til meg < http://pandii.blogg.no/ > Der er bloggen hennes og Sofie ! De lager headere s det er bare og spørre dem !
Det har ikke skjedd så mye siden sist ! jeg har badet 4 ganger i år ,på æsøya seff. Jeg og  Martine har en blogg i lag < http://mangox2.blogg.no/ > vi blogger ikke så mye men ,jeg skal skjerpe men med denne ! Ellers så har jeg fått men ny mobil en Sony Ericsson w995 med 8,1 megapixel. Den er bra men det gikk ikke og legge inn bilde av den på bloggen men her er linken < http://www.aboutcellulars.com/wp-content/uploads/2009/04/sony-ericsson-w995-walkman.jpg > .og på Onsdagen skal jeg og mamma tel svolvær , vi skal være på bupp klokken 8:30 så dæ må vi kjøre 7:15,  og etter det skal vi shoppe,Så det blir innkjøp. Her er bilder fra da jeg og Andrine var på Æsøya for to uker siden ? PS: det er nåe feil men blogg.no så bildene blir skurette ! :s
because i love you <3

Mangox2.blogg.no <3

De andre bildan gikk ikke an og legg ut !! Ses i mårra :D
Q: Har du bada i år ?

- Mpv ♥
Én kommentar

<3 charlotte

01.jun.2010 kl.15:34

Ja har badet i helga , video på bloggen :)

Fint at du begynner å blogge igjen .

Skriv en ny kommentar

MariaPettersenVassbotn :D

MariaPettersenVassbotn :D

12, Vestvågøy

Hei.Jeg er en jenta fra stamsund og jeg har hatt mange blogger før men denne holder jeg fast til,og jeg skal skjerpe meg med bloggingen ! Legg meg til som venn og kommenter da blir jeg veldig glad !!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits